Nieuwe bestellingen

Gepubliceerd op 19 juni 2024 om 10:37

Sia Dresses kondigt nieuw beleid aan voor onthulling van wedstrijdjurken

19/06/2024Sia Dresses, kondigt met trots een nieuw beleid aan voor de onthulling van onze nieuwste wedstrijdjurken. Voortaan zullen alle nieuw bestelde jurken pas na hun eerste wedstrijd aan het publiek worden getoond.

Dit beleid is ingevoerd om verschillende redenen:

  1. Exclusiviteit en verrassingselement: Door de jurken pas na de eerste wedstrijd te onthullen, willen we een element van verrassing en exclusiviteit behouden voor ons publiek en onze concurrenten.

  2. Fotomateriaal van hoge kwaliteit: De eerste wedstrijd biedt een uitstekende gelegenheid om professionele foto's te maken van de jurken in actie. Deze dynamische en aantrekkelijke beelden zullen worden gebruikt voor onze social media en andere marketingkanalen.

  3. Praktische overwegingen: Het wachten tot de jurken daadwerkelijk zijn gebruikt in een wedstrijd geeft ons de mogelijkheid om eventuele last-minute aanpassingen of verbeteringen door te voeren, zodat de jurken perfect zijn voordat ze aan een breder publiek worden getoond.

  4. Strategische marketing: Door de onthulling van de jurken te koppelen aan een evenement, hopen we meer aandacht en engagement te genereren op onze social media kanalen, omdat onze volgers enthousiast zijn over zowel de wedstrijd als de nieuwe jurken.

"We zijn altijd op zoek naar manieren om onze klanten en fans iets speciaals te bieden," aldus Schannah van Nerum van Sia Dresses. "Dit nieuwe beleid zorgt ervoor dat elke onthulling een memorabel moment wordt, zowel voor de atleten als voor onze volgers."

Blijf ons volgen op tiktok, instagram, facebook om de onthulling van onze nieuwste jurken te zien na hun wedstrijd!

Voor meer informatie, neem contact op via mail.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.